Met 3 jaar was ze helemaal gek van Elza, dus wij hadden een verjaardagsfeestje in Frozen style


Na een Nijntje feestje en een Woezel en Pip feestje wilde mijn meisje een Elza feestje toen ze 3 werd. Dus wij hadden een verjaardagsfeestje in Frozen style ❄❄❄
Toen Eva 3 werd vierde we nog geen echte kinderfeestjes natuurlijk, maar we hadden wel een Thema verjaardag. Ze was op deze leeftijd helemaal gek van Elza, Anna en Olaf. Eigenlijk van alles wat met Frozen te maken had. We keken de film zeker wel 1 x per week en de hele dag werd “laat het los, laat het gaan” gezongen. Zeker weten dat zelfs de buren inmiddels mee konden zingen 😉
Het was dan ook niet moeilijk om dit als Thema te kiezen voor haar 3e verjaardag.

Hoe ging ik te werk om de woonkamer om te toveren tot een Frozen feestruimte?

Ruim voor haar verjaardag ben ik op zoek gegaan naar inspiratie voor decoratie materiaal. En ja, Pinterest is een perfecte plek om inspiratie te vinden. In het Frozen thema is heeeeeel veel te vinden, dus het verzamelen van materiaal was geen uitdaging. Maar natuurlijk vond ik het ook leuk om samen met mijn meisje te knutselen en zo decoratie materiaal te maken.
We maakte onder andere hele lange slingers van papier me deze free printables en een deurhanger voor de voordeur met blauw en witte tule.

Naast de slingers en de deurhanger was de taart natuurlijk ook in Frozen style. Er was een echte Barbie verwerkt in de taart met een boltaartje als rok. Verder hadden we een hele toren cupcakes met blauwe botercrème toefjes erop. Mijn ervaring is dat de meeste kinderen niet echt houden van taart, dus cupcakes is dan een super oplossing. En cupcakes zijn ook gemakkelijk te krijgen in een glutenvrije versie, wel heel handig aangezien de BFF gluten intolerant is.

Trakatie tips

Als laatste heb ik voor jullie ook nog een gemakkelijke traktatie tip! Er werd uiteraard een kleinigheidje meegegeven aan de kids op de verjaardag, maar er werd ook getrakteerd bij het kinderdagverblijf en bij ballet. Wij trakteerde de kinderen op een gesmolten olaf ☃
Ik hoor je denk… Een wat??? Ja, een gesmolten sneeuwpop. In een zakje doe je witte marshmallows, zoute stokjes en wat rozijntjes. Labeltje erop en klaar. Kijk anders even op mijn Pinterest bord met Frozen traktaties voor deze en andere leuke traktaties.

Het verjaardagsfeestje in Frozen style voor Eva haar 3e verjaardag was uiteraard de inspiratie voor De Themakist Frozen ❄❄❄ Hopelijk kunnen nu nog meer kleine Elza’s een gave Frozen verjaardag vieren.

Eén opmerking over 'Met 3 jaar was ze helemaal gek van Elza, dus wij hadden een verjaardagsfeestje in Frozen style'

Geef een reactieReactie annuleren

De Themakist - Voor de leukste kinderfeestjes thuis! Sluiten