Een K3 feestje voor mijn meisje!

Mijn meisje is eind februari jarig en zodra de sint het land uit is en kerst achter de rug is het volgende grote feest haar verjaardag. Tenminste zo ziet zij dat. Voor de 5e verjaardag van Eva hadden we een dubbele uitdaging. Ze was jarig met Carnaval…in Brabant is dat best een dingetje. Na wat wikken en wegen hoe we het gingen aanpakken hebben we besloten haar verjaardag op haar verjaardag zal te vieren en haar kinderfeestje dan na de carnavalsvakantie (beter bekent als de voorjaarsvakantie) te houden.

Het Thema van het (kinder)feestje was al snel besloten het werd een K3 feestje voor mijn meisje! De deelnemer van het kinderfeestje waren ook al snel bekend. 4 meisjes en 1 jongetje. Een extra uitdaging voor een K3 feestje hoor ik je denken, maar gelukkig viel dat wel mee. Dit is de eerste en enige keer dat ik zelf voor een feestje een Themakist heb besteld. De reden was voornamelijk dat ik geen 7 K3 jurjes wilde kopen voor enkel een kinderfeestje. De spulletjes met Studio100 logo zijn flink qua prijs en het zou immers maar 1 middag gebruikt worden. Ondanks dat De Themakist gevuld zou zijn met slingers heb ik zelf toch slingers en decoratie materiaal aangeschaft bij bol.com. De datum van het kinderfeestje en het ‘grote mensen’ feest lagen immers bijna 10 dagen uit elkaar en beide feestje zouden in het K3 thema zijn.
Ook deze keer begon mijn zoektocht naar spulletjes weer online. Deze keer kwam en niks uit China. K3 lijkt daar toch niet echt bekend 😉 Bij veel verschillende aanbieders heb ik spulletjes gekocht met de K3 meisjes erop. Het bleek nog best een uitdaging te zijn om de juiste 3 meisjes (destijds toch echt nog de nieuwe K3) op de servetten en de bordjes te krijgen. Daarnaast liepen de prijzen nog al uit een. Bij sommige aanbieders betaalde ik het dubbele voor bijvoorbeeld een pak servetten.

Naast het inkopen en van de spulletjes voor het feestje en het bestellen van De Themakist K3 bij een concollega had ik dit jaar niet veel te regelen voor haar verjaardag. Nou ja, op veler verzoek heb ik wel nog een verlanglijstje gemaakt voor Eva. Via www.lijsje.nl kan je een verlanglijstje voor je kindje samen stellen. Je kan deze gemakkelijk ‘beveiligen’ met een wachtwoord en je bezoek kan dan afstrepen wat ze kopen zodat je kindje geen dubbele dingen krijgt. Heel handig. Zeker omdat er binnen het K3 assortiment heel veel te krijgen is en het jammer zou zijn als je kind 5 x hetzelfde stickerboekje krijgt. Zeker mijn eigen tantes vonden dit heel fijn. Zij zijn, naar eigen zeggen, toch niet zo goed in het hele K3 gebeuren.

🎉🎈🎁🌈 Al met al een zeer geslaagd K3 feestje voor mijn meisje! 🎉🎈🎁🌈

Geef een reactieReactie annuleren

De Themakist - Voor de leukste kinderfeestjes thuis! Sluiten