fbpx

De LOL Surprise Party

De LOL Surprise Party

De LOL Surprise Party!

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven , dus ik dacht ik laat weer eens wat van me horen. Jullie hebben immers nog een LOL Surprise Party van mij tegoed. LOL Surprise was namelijk het Thema van de 7e verjaardag van mijn meisje. En stiekem hebben jullie er nog eentje te goed, want inmiddels is de 8e verjaardag ook al gevierd……🙈

Het 1e Thema dat ook een Themakist zou gaan worden….

Deze keer deed ik mijn voorbereidingen en inkopen op een beetje een andere manier. Het was immers de eerste keer dat ik een kinderfeestje zou organiseren wat ik daarna ook als Themakist zou gaan verhuren. Dit betekende vooral dat ik dingen groter heb ik gekocht. Op Eva haar feestje waren 8 kindjes totaal, maar deze Themakist is ook uit te breiden naar 10 kinderen als dat nodig is.
Uiteraard heeft Eva ook deze keer de beslissen de stem gehad voor het Thema. Eind 2019 – begin 2020 was zij helemaal gek van alles wat te maken heeft met L.O.L. Surprise. Van de Sint kreeg ze een aantal LOL Surprise ballen om uit te pakken. Ze was er meteen helemaal weg van. Zo startte de verzamel woede van poppetjes en accessoires.

De voorbereidingen

Zoals altijd startte de voorbereiding voor de LOL Surprise Party op Pinterest. Hier vind je het bord dat ik heb gemaakt voor deze gelegenheid.
Als snel had ik honderden ideeën voor spelletjes en decoraties voor een leuk kinderfeestje. Samen met Eva maakte ik een overzicht van de spelletjes die zij graag zou willen spelen. Ze vond “Pin the Bow” en LOL Surprise Bingo de leukste spelletjes die ik had gevonden. Uiteraard mocht een mode show met grote strikken, nagellak en make-up niet ontbreken. Er werd zelfs een gouden loper* gekocht voor de modeshow.

BINGO
Pin the Bow
Make-up

Het extraatje voor mijn meisje

Naast een goed gevulde Themakist die ik ook weer kon gaan gebruiken om te verhuren wilde ik voor Eva ook iets speciaals doen. Ze blijft natuurlijk mijn kleine meisje. Dit jaar wilde ze graag een hele grote tafel vol met lekkers. Uiteraard kon dat geregeld worden. Zie hieronder de sweet table die we hadden gemaakt voor haar feestje.
De roze achtergrond hebben we gemaakt met papieren tafelkleed dat we op de muur hebben geplakt met washi tape. Een paar slingers ervoor en het was meteen 100% LOL Surprise. Bijkomende voordeel was ook dat het huis meteen gezellig versierd was voor het ‘grote mensen’ feest de dag voor het kinderfeestje.

Sweet Table LOL Style

Om de snoepjes en drankjes iets meer in het LOL Thema te maken heb ik waterflesjes voorzien van een free printable in het LOL Thema en heb ik cup cakes besteld bij de Hema en deze voorzien van een LOL poppetje.

LOL Cupcakes
Waterflesjes voorzien van LOL Label
Etagère met snoepjes

De kids hebebn gesnoept, spelletjes gedaan, fruitspiesjes gemaakt (en opgegeten), een armbandje gemaakt en kleurplaten gekleurd.
Aan het einde van het feestje heb ik ze een traktatie zakje meegegeven met een sticker, een cakes en natuurlijk al hun knutsels.

Het was weer een geslaagd feestje, een Echte LOL Surprise Party!


*alleen inbegrepen bij afhalen van De Themakist LOL

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: