fbpx

Blog

Laten we beginnen met een beetje achtergrond informatie over mijzelf. Ik ben Maike de trotse moeder van een prachtige dochter en de eigenaresse van De Themakist. Ieder jaar vier ik haar verjaardag in een speciaal Thema. Hierdoor heb ik een uitgebreid assortiment aan thema’s en ervaring in huis. De eerste verjaardagen waren met familie en vrienden, maar sinds een aantal jaar zijn er natuurlijk ook kinderfeestjes bij gekomen. Ik vind het super leuk om het kinderfeestje ook in het gekozen thema te organiseren. Naast de keuze voor het thema helpt mijn meisje me vaak mee. Samen spullen verzamelen en spellen bedenken zijn natuurlijk super leuk. Maar inmiddels weet ik ook dat het heel erg tijdrovend is en dat er flink kostenplaatje aan kan hangen.

Daar werd dan ook het idee van De Themakist geboren. Via de website kun je een themakist huren waarin alles zit dat je nodig hebt voor een heel geslaagd kinderfeestje. Het enige dat jij nog hoeft te verzorgen is het eten en drinken. 

Op deze pagina vind je verschillende blogs die ik heb geschreven mbt De Themakist. De onderwerpen variëren van handige lijstjes tot persoonlijke verhalen. Veel leesplezier!

Liefs Maike 💋

Magisch Unicorn feestje bij ons thuis!

Magisch Unicorn feestje bij ons thuis! Na een spetterende Zeemeerminnenfeestje en een kleurrijk K3 feestje was het tijd voor een Magisch Unicorn feestje bij ons thuis. In februari van 2019 was het weer tijd voor het volgende kinderfeestje. Eva had deze keer haar zinnen gezet op een Magisch Unicorn feestje. Na de feestdagen van 2018Meer lezen over “Magisch Unicorn feestje bij ons thuis!”

Kinderfeestje Checklist

Met deze kinderfeestje checklist van De Themakist heb je alles op een rijtje staan. Want op tijd beginnen met de organisatie van je kinderfeestje is key! 5-6 weken voor het kinderfeestje checklist Kies een datum waarop het kinderfeestje gevierd wordt Check met (de ouders van) de belangrijkste gast of de gekozen datum uitkomt Beslis samenMeer lezen over “Kinderfeestje Checklist”

Met 3 jaar was ze helemaal gek van Elza, dus wij hadden een verjaardagsfeestje in Frozen style

Na een Nijntje feestje en een Woezel en Pip feestje wilde mijn meisje een Elza feestje toen ze 3 werd. Dus wij hadden een verjaardagsfeestje in Frozen style ❄❄❄Toen Eva 3 werd vierde we nog geen echte kinderfeestjes natuurlijk, maar we hadden wel een Thema verjaardag. Ze was op deze leeftijd helemaal gek van Elza,Meer lezen over “Met 3 jaar was ze helemaal gek van Elza, dus wij hadden een verjaardagsfeestje in Frozen style”


Geef een reactie