fbpx

Blog

Laten we beginnen met een beetje achtergrond informatie over mijzelf. Ik ben Maike de trotse moeder van een prachtige dochter en de eigenaresse van De Themakist. Ieder jaar vier ik haar verjaardag in een speciaal Thema. Hierdoor heb ik een uitgebreid assortiment aan thema’s en ervaring in huis. De eerste verjaardagen waren met familie en vrienden, maar sinds een aantal jaar zijn er natuurlijk ook kinderfeestjes bij gekomen. Ik vind het super leuk om het kinderfeestje ook in het gekozen thema te organiseren. Naast de keuze voor het thema helpt mijn meisje me vaak mee. Samen spullen verzamelen en spellen bedenken zijn natuurlijk super leuk. Maar inmiddels weet ik ook dat het heel erg tijdrovend is en dat er flink kostenplaatje aan kan hangen.

Daar werd dan ook het idee van De Themakist geboren. Via de website kun je een themakist huren waarin alles zit dat je nodig hebt voor een heel geslaagd kinderfeestje. Het enige dat jij nog hoeft te verzorgen is het eten en drinken. 

Op deze pagina vind je verschillende blogs die ik heb geschreven mbt De Themakist. De onderwerpen variëren van handige lijstjes tot persoonlijke verhalen. Veel leesplezier!

Liefs Maike 💋

De LOL Surprise Party

De LOL Surprise Party! Het is al weer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven , dus ik dacht ik laat weer eens wat van me horen. Jullie hebben immers nog een LOL Surprise Party van mij tegoed. LOL Surprise was namelijk het Thema van de 7e verjaardag van mijn meisje. En stiekemMeer lezen over “De LOL Surprise Party”

Kinderfeestje Checklist

Met deze kinderfeestje checklist van De Themakist heb je alles op een rijtje staan. Want op tijd beginnen met de organisatie van je kinderfeestje is key! 5-6 weken voor het kinderfeestje checklist Kies een datum waarop het kinderfeestje gevierd wordt Check met (de ouders van) de belangrijkste gast of de gekozen datum uitkomt Beslis samenMeer lezen over “Kinderfeestje Checklist”

Met 3 jaar was ze helemaal gek van Elza, dus wij hadden een verjaardagsfeestje in Frozen style

Na een Nijntje feestje en een Woezel en Pip feestje wilde mijn meisje een Elza feestje toen ze 3 werd. Dus wij hadden een verjaardagsfeestje in Frozen style ❄❄❄Toen Eva 3 werd vierde we nog geen echte kinderfeestjes natuurlijk, maar we hadden wel een Thema verjaardag. Ze was op deze leeftijd helemaal gek van Elza,Meer lezen over “Met 3 jaar was ze helemaal gek van Elza, dus wij hadden een verjaardagsfeestje in Frozen style”


Geef een reactie