fbpx

De Themakist Piraat

ARR! Schip Ahoy! Heb jij thuis ook een Piraat die het heerlijk vindt om goud te zoeken en over de grote zee te varen?

In onze Themakist Piraat zit een geheel verzorgd kinderfeestje in het Piraten Thema. Door de goed gevulde Themakist heb je voor ongeveer 3 uur vertier. In het uitgebreide draaiboek vind je diverse spelletjes met een Piraten tintje en diverse tips om er een geslaagd Piraten Thema feest thuis van te maken. Zelf hoef je alleen nog maar voor het eten en drinken te zorgen.

De inhoud van De Themakist Piraat bestaat onder andere uit:

  • Een duidelijk draaiboek vol spelletjes en tips
  • 8 x Piraten pakken
  • Verschillende accessoires zoals zwaarden, ooglapjes, kettingen, ringen etc om heerlijk te verkleden
  • Diverse slingers voor de aankleding
  • 8 x chique glazen, kaasjes en een bijpassend tafelkleed 
  • Diverse decoratie in het Piraten Thema
  • Piraten kussentjes om op te zitten en voor het spel
  • Diverse spellen om te doen, zoals schatvissen, goudzakken gooien, muntjes race, etc.

Om je Piraten kinderfeestje een succes te laten zijn neem je het draaiboek van te voren een keertje door. Je bepaald zelf de volgorde van de spelletjes en zorgt voor voldoende rustmomenten tussen door. In de Themakist Piraat zitten verschillende kleurplaten. Deze zijn perfect om een rustmomentje te creëren voor de kinderen. Dat geeft jou tijd om even snel op te ruimen tussen door en de volgende spellen klaar te zetten.

Deze themakist is geschikt voor 8 kindjes in de leeftijd van ongeveer 4 tot 9 jaar. En dit Thema is eventueel uit te breiden naar 10 kindjes voor een meerprijs van €5,00 per kind.

Deze Themakist is te huur voor €50. Klik hier voor alle verhuur informatie en de Piraat Themakist is eventueel ook te verzenden, maar dan exclusief piraten stoel en in een doos ipv piratenkist.

Voor deze Themakist is het ook mogelijk een oorkonde/piraten diploma bij te bestellen voor € 0,50 per kind. Wil je dit geeft dit dan door bij opmerkingen in het bestelformulier.

Zoek je nog inspiratie voor een Piraten kinderfeestje thuis kijk dan ook eens op de Pinterest pagina van De Themakist. Op Spotify vind je ook een specialen Piraten Themakist afspeellijst. Onze Spotify code vindt je op Instagram, Facebook en onder het kopje Gratis op onze website.


Reviews over De Themakist

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van de 5 sterren (aantal 10 reviews)
Zeer goed90%
Goed10%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Wil jij graag de Themakist Piraat bestellen?

Vul dan het bestelformulier in.