fbpx

De Themakist Prinses

Is verkleden ook een hot topic bij jullie thuis? Is jouw meisje ook regelmatig een echte Prinses?

In onze Themakist Prinses zit een geheel verzorgd kinderfeestje in het Thema Prinses. Door de goed gevulde Themakist heb je voor ongeveer 3 uur vertier. In het uitgebreide draaiboek vind je diverse spelletjes met een Koninklijk tintje en diverse tips om er een geslaagd Prinsessen Thema feest thuis van te maken. Zelf hoef je alleen nog maar voor het eten en drinken te zorgen.

De inhoud van De Themakist Prinses bestaat onder andere uit:

  • Een duidelijk draaiboek vol spelletjes en tips
  • 8 x prinsessen jurkjes en optioneel een ridderpak
  • Verschillende accessoires zoals tasjes, toverstaf, kroontjes en sierraden om heerlijk te verkleden
  • Make-up en nagellak
  • roze verjaardagsslingers en diverse andere prinsessen items voor de aankleding
  • 8 x bordjes, 8 x chique glazen en een bijpassend tafelkleed 
  • Prinsessenkussentjes om op te zitten en voor het spel
  • Diverse spellen om te doen, zoals prinsessen memorie, blik gooien, kus de kikker etc.

Om je Prinsessen kinderfeestje een succes te laten zijn neem je het draaiboek van te voren een keertje door. Je bepaald zelf de volgorde van de spelletjes en zorgt voor voldoende rustmomenten tussen door. In de Themakist Prinses zitten verschillende kleurplaten. Deze zijn perfect om een rustmomentje te creëren voor de kinderen. Dat geeft jou tijd om even snel op te ruimen tussen door en de volgende spellen klaar te zetten.

Deze Themakist is geschikt voor 8 kindjes in de leeftijd van ongeveer 5 tot 8 jaar. En dit Thema is eventueel uit te breiden naar 10 kindjes voor een meerprijs van €5,00 per kind.

Deze Themakist is te huur voor €50. Klik hier voor alle verhuur informatie en De Themakist Prinses is eventueel ook te verzenden.

Voor deze Themakist is het ook mogelijk een oorkonde/prinsessen diploma bij te bestellen voor € 0,50 per kind. Wil je dit geeft dit dan door bij opmerkingen in het bestelformulier.

Zoek je nog inspiratie voor een Prinsessen kinderfeestje thuis kijk dan ook eens op de Pinterest pagina van De Themakist. Op Spotify vind je ook een echte Prinsessen Themakist afspeellijst. Onze Spotify code vindt je op Instagram, Facebook en onder het kopje Gratis op onze website.


Reviews over De Themakist

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van de 5 sterren (aantal 10 reviews)
Zeer goed90%
Goed10%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Wil jij graag De Themakist Prinses bestellen? Vul dan het bestelformulier in.

Liever alleen het draaiboek bestellen in het Prinsessen Thema?