Over mij, Maike

Laten we beginnen met een beetje achtergrond informatie over mijzelf. Ik ben Maike de trotse moeder van een prachtige dochter en de eigenaresse van De Themakist. Ieder jaar vier ik haar verjaardag in een speciaal Thema. Hierdoor heb ik een uitgebreid assortiment aan thema’s en ervaring in huis. De eerste verjaardagen waren met familie en vrienden, maar sinds een aantal jaar zijn er natuurlijk ook kinderfeestjes bij gekomen. Ik vind het super leuk om het kinderfeestje ook in het gekozen thema te organiseren. Naast de keuze voor het thema helpt mijn meisje me vaak mee. Samen spullen verzamelen en spellen bedenken zijn natuurlijk super leuk. Maar inmiddels weet ik ook dat het heel erg tijdrovend is en dat er flink kostenplaatje aan kan hangen.

Daar werd dan ook het idee van De Themakist geboren. Via deze website kun je een themakist huren waarin alles zit dat je nodig hebt voor een heel geslaagd kinderfeestje. Het enige dat jij nog hoeft te verzorgen is het eten en drinken. 

In De Themakist zitten namelijk wel voldoende decoratie materialen, maar geen eten en drinken. Mocht je je feestje willen uitbreiden met een springkussen of popcorn automaat, kijk dan ook eens bij onze partner Habets Event Support. Zij hebben jaren lange ervaring in het organiseren van feestjes en kunnen jullie vast voorzien van passend meubilair of een leuk springkussen.

Naast De Themakist ben ik ook actief als Astroloog. Ik vind het heerlijk om samen jouw geboortehoroscoop door te nemen. Wil je hier meer over weten? kijk dan op maikekanen.nl
Verder ben ik actief als beheerder van Go-Kids Eindhoven, het leukste online platform voor kinderen en hun ouders in de regio Eindhoven. Ik vind het heerlijk om kinderen, ouder, grootouders en verzorger te voorzien van inspiratie, tips en uitjes!

Mocht je nog meer willen lezen over mij? Abonneer je dan vooral op mijn blog 🙂
Daar laat ik regelmatig berichtjes achter met mijn ervaringen of over dingen die mijn inspireren.


De Themakist - Voor de leukste kinderfeestjes thuis! Sluiten