Hoe werkt het?

Wat zijn de kosten van een Themakist?
Een Themakist inclusief alle materialen en uitgebreid draaiboek voor 8 kinderen kost € 55,- 

Er komen meer dan 8 kindjes. Kan ik een Themakist ook uitbreiden voor meer kindjes?
De meeste Themakisten zijn inderdaad uit te breiden naar 10 kindjes. Deze informatie staat beschreven op de pagina van de betreffende Themakist. Extra kindjes zijn als “los item” toe te voegen aan je bestelling.

Er komt ook een jongetje op het kinderfeestje. Wat nu?
Geen probleem. De Themakist Frozen is voorzien van een Olaf pak en/of Kristoff outfit. De Themakist Prinses kan worden voorzien van 1 tot 3 ridder outfits. De Themakisten K3 en Unicorn kunnen op verzoek voorzien worden van regenboog bretels zodat een jongetje niet perse in een jurkje of rokje hoeft tijdens het verkleden. Wil je van deze optie gebruik maken geeft dan dan duidelijk door in het opmerkingen vakje bij je bestelling. 

Hoe kan ik bestellen?
Je kan je bestelling doen door je bestelling in orde te maken in de webshop. Mocht De Themakist van jouw keuze niet meer beschikbaar zijn dan laat ik je dat uiterlijk binnen 24 uur weten. Je maakt je bestelling definitief door de betaling in orde te maken binnen 5 werkdagen na bestelling en uiterlijk 3 dagen voor je hem komt ophalen.

Ik heb een draaiboek gekocht bij De Themakist, maar wil liever een complete Themakist bestellen. Kan dat?
Uiteraard is het mogelijk om je draaiboek om te ruilen voor een complete Themakist. Geef bij van De Themakist aan dat je al een draaiboek hebt gekocht. Is dit niet langer dan 14 dagen geleden dan storten we het aankoop bedrag van het draaiboek aan je terug.

Kan ik een draaiboek bestelling nog retourneren na betaling?
Nee, helaas is het niet mogelijk om je bestelling te retourneren na betaling. Zodra je het draaiboek in je mailbox hebt ontvangen is het niet meer mogelijk om het te retourneren.


De Themakist - Voor de leukste kinderfeestjes thuis! Sluiten