fbpx

Hoe werkt het?

Op deze pagina vind je alles wat je wil weten over het huren van een van onze Themakisten! Toch nog een andere vraag? Stuur ons een whatsapp of mailtje.

Wat zijn de kosten van een Themakist?
Een Themakist inclusief alle materialen en uitgebreid draaiboek voor 8 kinderen kost € 50,- 
Per Themakist wordt een borg berekend van € 50,-. De borg wordt binnen 5 werkdagen terug gestort mits de Themakist in goede orde retour is ontvangen.

Kan De Themakist worden verzonden?
De Themakist L.O.L. Suprise, De Themakist K3 , De Themakist Prinses, De Themakist Piraat en De Themakist Unicorn kunnen gemakkelijk worden verzonden. Wil je een Themakist ontvangen per post dan berekenen wij binnen Nederland €15 verzendkosten. Dit is inclusief retour etiket. 
Helaas is De Themakist Frozen te groot om te verzenden door de materialen die bij de spelen horen. Deze kan opgehaald worden op onze locatie in Eindhoven. Voor de Themakist Piraat en Prinses betekent verzending is zonder troon in het Thema voor de jarige.

Er komen meer dan 8 kindjes. Kan ik een Themakist ook uitbreiden voor meer kindjes?
De meeste Themakisten zijn inderdaad uit te breiden naar 10 kindjes. Dit is momenteel mogelijk bij De Themakisten Frozen, Unicorn, Prinses, Piraat en K3. 

Er komt ook een jongetje op het kinderfeestje. Wat nu?
Geen probleem. De Themakist Frozen is voorzien van een Olaf pak. De Themakist Prinses is voorzien van 1 ridder outfit. De Themakisten K3 en Unicorn kunnen op verzoek voorzien worden van regenboog bretels zodat een jongetje niet perse in een jurkje of rokje hoeft tijdens het verkleden. Wil je van deze optie gebruik maken geeft dan dan duidelijk door bij je bestelling in het formulier

Hoe kan ik bestellen?
Bestellen kan via het bestelformulier
Je bestelling is pas definitief als een bevestiging van ons hebt ontvangen van je aanvraag. Deze kun je uiterlijk binnen 24 uur na het inzenden van je aanvraag verwachten.
Daarna zullen we een afspraak maken voor het ophalen of verzenden van De Themakist.

Ik wil graag alleen een draaiboek bestellen?
Liever alleen een draaiboek bestellen ipv een complete Themakist is ook een mogelijkheid. Je vindt alle informatie over draaiboeken hier.

Ik heb een draaiboek gekocht bij De Themakist, maar wil liever een complete Themakist bestellen. Kan dat?
Uiteraard is het mogelijk om je draaiboek om te ruilen voor een complete Themakist. Geef bij het bestellen van De Themakist aan dat je al een draaiboek hebt gekocht. Is dit niet langer dan 14 dagen geleden dan verreken we het aankoop bedrag van het draaiboek op je factuur.

Kan ik een draaiboek bestelling nog retourneren na betaling?
Nee, helaas is het niet mogelijk om je bestelling te retourneren na betaling. Zodra je het draaiboek in je mailbox hebt ontvangen is het niet meer mogelijk om het te retourneren.