fbpx

Waarom De Themakist?

Hier vind je het antwoord op de vraag: “Waarom De Themakist?” Door het huren van een van onze themakisten bespaar je namelijk flink wat tijd én geld. Én je hoeft je ook geen zorgen te maken hoe je al die kinderen uren kunt bezighouden bij jouw thuis. Het enige dat jij hoeft te doen is te zorgen voor taart en limonade 🙂

Iedere Themakist bij ons is namelijk is voorzien van verkleedspullen (muv Jungle), decoratie materiaal en voldoende spelletjes in het gekozen Thema. In De gekozen Themakist zit een draaiboek waarin alle spellen uitgebreid beschreven staan en natuurlijk zitten alle benodigde materialen er ook bij. Je hoeft dus alleen maar het draaiboek te volgen en je hebt gegarandeerd een gezellige middag vol spelletjes en plezier.

De spellen in het draaiboek zijn duidelijk stap voor stap beschreven. De meeste spelletjes zijn bekende spelletjes zoals bingo, memorie of stoelendans, maar dan wel omgetoverd in Het Thema van jullie keuze. Zo heeft je kinderfeestje op dit vlak echt de minimale voorbereidingstijd nodig. Het is een kwestie van het draaiboek doornemen, de spullen uit pakken en je kan van start.
In de meeste Themakist zitten ook kleurplaten en stiften zodat je ook op z’n tijd een rustmomentje kan inbouwen. Dit is een perfect moment om even snel op te ruimen en de volgende spellen klaar te zetten. De meeste kinderen vinden het heerlijk om even te kleuren en wat te drinken en te snoepen.

Daarnaast zijn onze Themakisten bijna helemaal gevuld met herbruikbare materialen. Je kan alles gewoon ongewassen aan ons retour sturen, behalve de bordjes en de glazen 😉. Wij zullen alles schoonmaken en weer inpakken voor de volgende ronde. Uiteraard is het wel fijn als je zorgt dat de spullen per spel bij elkaar blijven zodat het voor de volgende gebruiker ook fijn is om De Themakist te gebruiken.

Naast onze uitgebreide Themakisten is het ook mogelijk om online het digitale draaiboek aan te kopen. Als je kiest voor deze optie dan zorg je zelf voor alle benodigde materialen, maar hoef je niet na te denken over de spelletjes om te zorgen voor een leuk gevarieerd kinderfeestje. Je hebt zeker weten een middag vullende en origineel kinderfeestje!

Wil je je feestje nog aanvullen met een leuke knutsel activiteit? Wij hebben in bijna alle Thema’s ook leuke knutselpakketten beschikbaar. Geschikt voor verschillende leeftijden. En ook geschikt voor minder creatieve ouders. De knutselwerkjes wijzen zich vanzelf en er is dus weinig tot geen hulp nodig van ouders of begeleiders. Knutselpakketten zijn dus een leuke activiteit en tevens een leuk aandenken voor de kinderen aan het feestje!

En last but not least we hebben ook nog verschillende traktaties beschikbaar. Deze zijn leuk om mee te geven aan het einde van het feestje, maar natuurlijk ook geschikt om te trakteren op school, de bso, voetbal, hockey, dansles, etc.


Wil jij een complete Themakist voor jouw kinderfeestje? Klik hier
Liever alleen een Draaiboek? Klik hier
Als aanvulling nog op zoek naar een Knutselpakket of Traktatie? Klik hier