fbpx

Wat vinden anderen van De Themakist?

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van de 5 sterren (aantal 10 reviews)
Zeer goed90%
Goed10%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Superleuk piratenfeest !!

Rated 5 out of 5
27 januari 2021

Superleuke kist boordevol materiaal voor een superleuk piratenfeest. Ons hele huis was versierd met piratenslingers en versiersels uit de kist. Ons zoontje werd vandaag 6 maar zeker ook voor een jongetje van 8 of 9 kun je mbv de inhoud van de kist een heel mooi feest geven. Handig draaiboek bijgevoegd zodat je zelf kunt bedenken hoe je het programma wilt invullen… Ons zoontje en zijn vriendjes hebben ervan genoten !!

Renee

Lol feestje voor mijn 6-jarige dochters

Rated 5 out of 5
24 januari 2021

Maike reageert heel snel op de mails, en denkt echt met je mee. Mijn dochter en haar vriendinnen hebben genoten, en het was zeker genoeg voor 4-5 uur vertier als je de taart en de cadeautjes mee rekent. Van alle moeders savonds een berichtje dat hun dochter vol verhalen zat. De doos bevat alles waarmee je de middag/ochtend vol lachende snoetjes doorkomt.

Sandra

De themakist gegarandeerd een tof feestje

Rated 5 out of 5
19 januari 2021

Voor mijn dochter die 5 jaar werd heb ik de themakist Frozen gehuurd. Een kist vol met spelletjes en materiaal om je huis om te toveren in Frozenstyle. Ook aan de twee jongens op het feest was gedacht. In de kist zat een Olaf en Kristofpak. De kinderen hebben genoten. De Themakist heeft aan alles gedacht, zelfs een playlist met Frozenmuziek. Top geregeld!

Esther Sanders

Aanrader!

Rated 5 out of 5
2 december 2020

Voor de 6e verjaardag van onze zoon hebben we de Piraten Themakist gehuurd, en het was echt één groot feest! Aan werkelijk alles is gedacht, we hoefden zelf alleen maar voor eten en drinken te zorgen. De spelletjes waren heel leuk en de kinderen waren super enthousiast over alle verkleedspullen. Zeker in deze tijd waarin het lastig is om buitenhuis een kinderfeestje te organiseren is dit de perfecte oplossing, aanrader! Dankjewel Maike!

Sanne Raaimakers

LOL surprise themakist

Rated 5 out of 5
19 november 2020

Voor het kinderfeest van onze dochter de LOL themakist besteld.
Ze hebben er de hele middag plezier aan beleefd, met leuke spelletjes, en versieringen.
Zoals ze zelf zei: “dit was het leukste feestje ooit”
Op naar de volgende verjaardag.

Marco


OMG Check deze review van Janske.nl over De Themakist Frozen?

“De jarige job en haar vriendinnen hebben een topfeestje gehad. Je zag ze genieten! De aankleding was leuk, de muziek en alle aankleding en spelletjes maakten het een echt Frozen feestje. Tot in alle details, zo leuk! Wat hebben ze genoten samen. Tijdens Lola’s feestje was de jongste 3,5 en de oudste 6,5 jaar oud. Allemaal vonden ze het even leuk en iedereen kon goed meedoen met de spelletjes en activiteiten.

Eigenlijk hadden ze bijna geen begeleiding meer nodig en konden ik en vriendlief regelmatig gewoon relaxt meekijken vanuit een luie stoel. Met het handige draaiboek kon ik precies zien welke spelletjes er nog niet gespeeld waren. De duidelijke korte uitleg er in, zorgde ervoor dat ik het makkelijk aan de meiden kon uitleggen.

Zeker voor kinderfeestjes met meiden zijn de feestjes van de Themakist ideaal! Aan alles is gedacht en je hoeft geen ster in animatie of entertainment te zijn. Je hebt alles in huis en je kids hebben een topfeestje. Een feestje voor de kids én voor papa en mama!”