fbpx

Wat vinden anderen van De Themakist?

4.8
4,8 rating
4.8 van de 5 sterren (aantal 5 reviews)
Zeer goed80%
Goed20%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Grote aanrader voor een echt meidenfeestje

5,0 rating
5 september 2020

Voor mijn dochter die vijf werd heb ik de Frozen Themakist gehuurd. Het bestellen ging heel eenvoudig en de communicatie en het maken van afspraken verliep zeer goed en vlot.
In de kist zit alles wat je nodig hebt voor een super leuk feestje waar je echt de hele middag mee kan vullen. Er zit van alles in om actieve spelletjes te kunnen doen maar ook rustigere spelletjes of tekenspelletjes voor de wat rustigere momenten.
Er worden ook veel attributen meegeleverd om je huis om te toveren tot een Frozen paradijs, en ook de jurkjes, kroontjes en oorbellen vielen zeer in de smaak! Mijn dochter vond het fantastisch en ook haar vriendinnetjes hebben een heel leuk feestje gehad.

Eveline

Geweldige themakist van LOL!

5,0 rating
1 juli 2020

Wat een geweldig kinderfeestje heeft mijn dochter gehad. Communicatie ging perfect. In de doos zaten veel leuke spulletjes om leuke spelletjes te doen. Vooral het verkleden en de bijbehorende modeshow was een groot succes.
Een aanrader voor alle kindjes die van LOL suprise houden.

Marianne

Fijn contact en creatieve box

4,0 rating
3 juni 2020

Mijn kids waren helemaal blij met de Frozen themakist. Zo fijn dat ik zelf niet de moeite hoefde te doen om alles te bedenken. Zoals je zei: ik hoefde alleen nog maar de hapjes en drankjes te verzorgen. Dankjewel Maike, je bent een topper!

Lynn

Geweldig K3 kinderfeest voor onze dochter

5,0 rating
31 mei 2020

Goed en duidelijk contact gehad met de themakist. De kist hebben we op de afgesproken dag opgehaald en alles om er een leuk feestje van te maken zat er in. Bedankt voor het top feest voor onze dochter.

Stijn

Super spulletjes in de kist, snelle levering, goede communicatie

5,0 rating
31 mei 2020

We hebben de themakist netje sop tijd ontvangen. Er zaten leuke spulletjes in en mijn dochter heeft zich ertijdens haar feestje uitstekend mee vermaakt. Service en communicatie waren snel en netjes.

Corine


OMG Check deze review van Janske.nl over De Themakist Frozen?

“De jarige job en haar vriendinnen hebben een topfeestje gehad. Je zag ze genieten! De aankleding was leuk, de muziek en alle aankleding en spelletjes maakten het een echt Frozen feestje. Tot in alle details, zo leuk! Wat hebben ze genoten samen. Tijdens Lola’s feestje was de jongste 3,5 en de oudste 6,5 jaar oud. Allemaal vonden ze het even leuk en iedereen kon goed meedoen met de spelletjes en activiteiten.

Eigenlijk hadden ze bijna geen begeleiding meer nodig en konden ik en vriendlief regelmatig gewoon relaxt meekijken vanuit een luie stoel. Met het handige draaiboek kon ik precies zien welke spelletjes er nog niet gespeeld waren. De duidelijke korte uitleg er in, zorgde ervoor dat ik het makkelijk aan de meiden kon uitleggen.

Zeker voor kinderfeestjes met meiden zijn de feestjes van de Themakist ideaal! Aan alles is gedacht en je hoeft geen ster in animatie of entertainment te zijn. Je hebt alles in huis en je kids hebben een topfeestje. Een feestje voor de kids én voor papa en mama!”