fbpx

Wat vinden anderen van De Themakist?

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van de 5 sterren (aantal 13 reviews)
Zeer goed92%
Goed8%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Geweldige ervaring voor 5e verjaardag (piratenfeest!)

Rated 5 out of 5
8 april 2021

Mijn zoontje (5) voelde zich helemaal de kapitein en heeft echt een geweldig feestje gehad met zijn piratenvrienden (allemaal 5/6 jaar). Een zeer complete kist met veel leuke themaversiering, spelletjes en mooie kleding. Een heel draaiboek is inclusief. Eigenlijk overtrof het alle verwachtingen en dat is natuurlijk geweldig. Het maakte de hele ervaring echt compleet en superleuk voor de kinderen!

Jeroen

Super geslaagd feestje!

Rated 5 out of 5
12 februari 2021

Wat een superleuk gevulde kist-aangenaam verrast!
Het uitpakken was al een feestje op zich.
Voor de verjaardag van mijn 6 jarige dochter kozen we voor de Themakist “Unicorn”.
We hebben het feestje van 14-17:30u gevierd en zelf cupcakes versieren en frietjes eten er aan toegevoegd. Van te voren twijfelden we of we de tijd wel vol kregen, maar we niet eens alle spelletjes kunnen doen. De meiden hebben waanzinnig veel plezier gehad. Ik zou iedereen de Themakist aanraden!

Vera Verstraten

Geweldig voor de kinderen!

Rated 5 out of 5
4 februari 2021

Onwijs goede service met persoonlijke touch voor de jarige. Super snelle reacties en antwoorden. Ik raad dethemakist aan iedereen aan! Wij hadden 8 meisjes met het unicorn thema en ze zijn 3 uur lang heel erg tevreden geweest en onwijs vermaakt met alle spelletjes en activiteiten. Onwijs bedankt!

Annabella

Superleuk piratenfeest !!

Rated 5 out of 5
27 januari 2021

Superleuke kist boordevol materiaal voor een superleuk piratenfeest. Ons hele huis was versierd met piratenslingers en versiersels uit de kist. Ons zoontje werd vandaag 6 maar zeker ook voor een jongetje van 8 of 9 kun je mbv de inhoud van de kist een heel mooi feest geven. Handig draaiboek bijgevoegd zodat je zelf kunt bedenken hoe je het programma wilt invullen… Ons zoontje en zijn vriendjes hebben ervan genoten !!

Renee

Lol feestje voor mijn 6-jarige dochters

Rated 5 out of 5
24 januari 2021

Maike reageert heel snel op de mails, en denkt echt met je mee. Mijn dochter en haar vriendinnen hebben genoten, en het was zeker genoeg voor 4-5 uur vertier als je de taart en de cadeautjes mee rekent. Van alle moeders savonds een berichtje dat hun dochter vol verhalen zat. De doos bevat alles waarmee je de middag/ochtend vol lachende snoetjes doorkomt.

Sandra


OMG Check deze review van Janske.nl over De Themakist Frozen?

“De jarige job en haar vriendinnen hebben een topfeestje gehad. Je zag ze genieten! De aankleding was leuk, de muziek en alle aankleding en spelletjes maakten het een echt Frozen feestje. Tot in alle details, zo leuk! Wat hebben ze genoten samen. Tijdens Lola’s feestje was de jongste 3,5 en de oudste 6,5 jaar oud. Allemaal vonden ze het even leuk en iedereen kon goed meedoen met de spelletjes en activiteiten.

Eigenlijk hadden ze bijna geen begeleiding meer nodig en konden ik en vriendlief regelmatig gewoon relaxt meekijken vanuit een luie stoel. Met het handige draaiboek kon ik precies zien welke spelletjes er nog niet gespeeld waren. De duidelijke korte uitleg er in, zorgde ervoor dat ik het makkelijk aan de meiden kon uitleggen.

Zeker voor kinderfeestjes met meiden zijn de feestjes van de Themakist ideaal! Aan alles is gedacht en je hoeft geen ster in animatie of entertainment te zijn. Je hebt alles in huis en je kids hebben een topfeestje. Een feestje voor de kids én voor papa en mama!”